VJERUJEMO u poticanje inovativnih projekata i dijeljenje znanja s cijelim društvom.

ZNANJE I TRENDOVI

ZNANJE I TRENDOVI

Moderna smo kompanija koja želi svoja napredna tehnološka znanja i iskustvo međunarodnog radnog okruženja podijeliti s društvom.

Surađujemo s najboljim obrazovnim institucijama u Hrvatskoj i regiji te kolaboracijom postižemo značajan daljnji napredak u svim područjima tehnološkog razvoja. Koristimo najnaprednije tehnologije poput Big data, machine to machine komunikacije, virtualne i proširene stvarnosti te interneta stvari.

Novosti

17 | 07

HT prvi u Hrvatskoj pripremio mrežu za 5G tehnologiju koja će olakšati naše živote

Hrvatska je jedna od prvih europskih zemalja u koju je stigla 5G tehnologija. Ona će u potpunosti promijeniti način na koji komuniciramo i koristimo uređaje. Olakšat će nam živote i poslovanje.

05 | 12

Nastavljamo s ulaganjima, ovo je prvi korak prema 5G mreži

Što je Oscar u filmskoj industriji to je neovisno međunarodno testiranje mreže kompanije P3 Communications u svijetu telekoma. A ono je pokazalo da Hrvatski Telekom ima najbolju mobilnu mrežu po kvaliteti glasovnih i podatkovnih usluga u Hrvatskoj i jedan od najboljih mobilnih interneta u Europi.

03 | 11

Milenijci – mogu bez kuća i automobila, ali ne mogu bez interneta i nezaboravnog iskustva!

Njihov prioritet nije imati vlastitu kuću ili automobil. Najvažnije im je nezaboravno iskustvo. Ne mogu živjeti bez svog pametnog telefona. Sve što mogu strimaju, vole Instagram i WhatsApp. I žele pristup tome uvijek i svugdje. To su milenijci.