VJERUJEMO u poticanje inovativnih projekata i dijeljenje znanja s cijelim društvom.

ZNANJE I TRENDOVI

ZNANJE I TRENDOVI

Moderna smo kompanija koja želi svoja napredna tehnološka znanja i iskustvo međunarodnog radnog okruženja podijeliti s društvom.

Surađujemo s najboljim obrazovnim institucijama u Hrvatskoj i regiji te kolaboracijom postižemo značajan daljnji napredak u svim područjima tehnološkog razvoja. Koristimo najnaprednije tehnologije poput Big data, machine to machine komunikacije, virtualne i proširene stvarnosti te interneta stvari.

Novosti

03 | 11

Milenijci – mogu bez kuća i automobila, ali ne mogu bez interneta i nezaboravnog iskustva!

Njihov prioritet nije imati vlastitu kuću ili automobil. Najvažnije im je nezaboravno iskustvo. Ne mogu živjeti bez svog pametnog telefona. Sve što mogu strimaju, vole Instagram i WhatsApp. I žele pristup tome uvijek i svugdje. To su milenijci.

02 | 11

TVizzy – aplikacija za ljubitelje nogometa

Gol, propušteni zicer ili crveni karton u nogometnoj utakmici stižu nakon samo dvije minute na zaslon pametnog telefona. I to kao notifikacija s videozapisom. To je TVizzy. Savršeno.

12 | 10

Prve 5G antene u Europi u Berlinu

Trenutno samo četiri radio ćelije u Berlinu predstavljaju budućnost komunikacije. No, mi smo već spremni za 5G mrežu koja postiže brzine prijenosa podataka od 2GB / sec.