VJERUJEMO u poticanje inovativnih projekata i dijeljenje znanja s cijelim društvom.

ZNANJE I TRENDOVI

ZNANJE I TRENDOVI

Moderna smo kompanija koja želi svoja napredna tehnološka znanja i iskustvo međunarodnog radnog okruženja podijeliti s društvom.

Surađujemo s najboljim obrazovnim institucijama u Hrvatskoj i regiji te kolaboracijom postižemo značajan daljnji napredak u svim područjima tehnološkog razvoja. Koristimo najnaprednije tehnologije poput Big data, machine to machine komunikacije, virtualne i proširene stvarnosti te interneta stvari.

Novosti

18 | 02

Mobilna mreža Hrvatskog Telekoma ocijenjena najboljom u Hrvatskoj i jednom od najboljih u svijetu

Hrvatski Telekom drugu je godinu zaredom osvojio certifikat P3 – BEST in Test za najbolju mobilnu mrežu u Hrvatskoj i među najboljih deset u svijetu.

02 | 01

Malajski Tapir: Od videoigara ne treba bježati već iskoristiti najbolje što nude

Jedan od najpoznatijih hrvatskih gamera Ivan Rado, poznatiji kao Malajski Tapir, priključio se edukativnoj kampanji "Igrajmo na sigurno" koju je Hrvatski Telekom pokrenuo u suradnji s partnerima Hrabrim telefonom i Društvom za komunikacijsku i medijsku kulturu.

17 | 07

HT prvi u Hrvatskoj pripremio mrežu za 5G tehnologiju koja će olakšati naše živote

Hrvatska je jedna od prvih europskih zemalja u koju je stigla 5G tehnologija. Ona će u potpunosti promijeniti način na koji komuniciramo i koristimo uređaje. Olakšat će nam živote i poslovanje.