29 | 10

Uskoro treći HACK IT DAYZ, maratonsko natjecanje programiranja i ekskluzivna konferencija

stem

Budućnost kreiramo sada, a ti imaš 24 sata da ju promijeniš. Hrvatski Telekom, u suradnji s ostalim partnerima otvara prijave za treći HACK IT DAYZ 24. i 25. studenoga u Zagrebu u ALGEBRA LAB-U.

Budućnost kreiramo sada, a ti imaš 24 sata da ju promijeniš. Hrvatski Telekom, u suradnji s ostalim partnerima otvara prijave za treći HACK IT DAYZ 24. i 25. studenoga u Zagrebu u ALGEBRA LAB-U. Riječ je o 24-satnom intenzivnom radu za programere, dizajnere i ostale motivirane pojedince ili grupe koje žele realizirati nova kreativna rješenja na temu Budućnost video komunikacije. Prijave su otvorene do 2. Studenoga, a osobe se mogu prijaviti samostalno ili timski (najviše četiri osobe), a jedini uvjet je napunjenih 16 godina. Sudionike očekuje odlična atmosfera, stručno mentorstvo, osigurana hrana i piće, chill&fun zona za kreativno razmišljanje i poklon iznenađenja.

Osim 24-satnog izazova na samom hackathon natjecanju i prilike za osvajanje glavne nagrade – 30.000 kuna i odlazak na dvodnevnu radionicu u hub:raum start-up akcelerator u Poljskoj, HT je po prvi put ove godine organizirao i poseban konferencijski program za sudionike i goste. Na ekskluzivnoj konferenciji, koja će se održati u subotu 24. studenog, domaći i inozemni predavači će iz svojih kutova stručnosti govoriti na temu tehnologije, trendova i inovacije.Predavači su: Luka Abrus, CEO i suvlasnik agencije Five; Erik Meijer iz područja tehnologije i inovacija u Deutsche Telekomu; prof. Ninoslav Mimica, Predstojnik Klinike za psihijatriju Vrapče i pročelnik Zavoda za biologijsku psihijatriju i psihogerijatriju; Vedran Blagus; multidisciplinarna umjetnica OKO. Na temu izgradnje timskog duha i suradnje unutar tima, sudionicima će radionicu održati Lena Lalić I Ivan Gorski iz Hrvatskog Telekoma.

Projekt  organizira Core Communication tim HT-a, koji djejuje unutar Produkt Marketing EU tima i dio je šireg STEM HUB projekta Hrvatskog Telekoma te je pravo mjesto za sve one koji žele poticati razvoj vještina u znanosti, tehnologiji, inženjerstvu i matematici. Partneri projekta su hub:raum Deutsche Telekoma, Otvoreno učilište Algebra, Ericsson Nikola Tesla, Zagrebačka banka i Mastercard, Samsung i Tportal.hr.

Vidimo se 24. i 25. studenoga u ALGEBRA LAB-u, Ilica 242 u Zagrebu na trećim HACK IT DAYZ Hrvatskog Telekoma!

Više na www.hackit.hr.