05 | 12

Pravila nagradnog natječaja "HT nagrađuje na KOMferenciji"

stem

Pravila nagradnog natječaja "HT nagrađuje na KOMferenciji"

ČLANAK 1. - Priređivač

Nagradni natječaj „HT nagrađuje na KOMferenciji“ (u daljnjem tekstu: Nagradni natječaj) priređuje Hrvatski Telekom (u daljnjem tekstu: Priređivač), a s ciljem promocije Priređivačevih proizvoda. Natječaj se provodi u Republici Hrvatskoj. Sva pitanja, primjedbe ili pritužbe u svezi ovog Nagradnog natječaja upućuju se Priređivaču. Podaci koje sudionici daju koristit će se samo na način predviđen Priređivačevim Pravilima o privatnosti.

 

ČLANAK 2. – Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Maloljetne osobe imaju pravo sudjelovati uz suglasnost roditelja ili staratelja, koji, u slučaju dobitka nagrade, nagradu i preuzimaju. Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju nemaju djelatnici i direktori tvrtke Hrvatski Telekom, Priređivača Nagradnog natječaja, kao niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ovog nagradnog natječaja.

 

ČLANAK 3. – Trajanje

Nagradni natječaj počinje 6. prosinca u 8:00, a završava 7. prosinca u 17:00 sati (u daljnjem tekstu: Vrijeme trajanja Nagradnog natječaja).

 

ČLANAK 4. – Način sudjelovanja

Za sudjelovanje u Nagradnom natječaju, Sudionik treba objaviti na svom Twitter ili Instagram profilu (profili trebaju biti u postavkama na „public“) trenutak (rečenica ili fotografija) koji ga je inspirirao na konferenciji „KOMferencija“ uz hashtag #generacijanext.

Korištenje bilo kakvih smicalica za prijavu pod različitim identitetima nije dopušteno. Također, prijave pod lažnim profilima Priređivač može diskvalificirati iz natječaja, kao i one Sudionike za koje postoji sumnja da se ne pridržavaju pravila ovog natječaja.

 

ČLANAK 5. - Nagrade

Nagrade se dodjeljuju najkreativnijem sudioniku prema izboru stručnog žirija. Ukupno će biti nagrađen 1 sudionik na zatvaranju Konferencije u petak, 7. prosinca.

Nagrade:

1x Samsung Galaxy Watch

Navedena će nagrada biti predana sretnom dobitniku na zatvaranju Konferencije. Nagrade su neprenosive i ne mogu se zamijeniti za druge proizvode, niti se mogu zamijeniti za novac. Ako se nagrada ili neki njen dio, iz bilo kojeg razloga ne može dodijeliti, Priređivač zadržava pravo da tu nagradu zamijeni drugom nagradom iste vrijednosti. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu po nagradnom natječaju.

 

ČLANAK 6. - Dobitnici

Dobitnik će biti objavljen na zatvaranju Konferencije u petak, 7. prosinca na glavnoj pozornici.  Dobitnik pri preuzimanju nagrade mora pokazati na svom mobitelu vlastiti Twitter ili Instagram profil te objavu prema kojoj je dobio nagradu kako bi dokazao odabir. Od Dobitnika ćemo zatražiti osobne podatke samo u svrhu preuzimanja nagrada te ćemo te iste podatke obrisati iz našeg sustava unutar 10 radnih dana od primitka nagrada.

Ako nagrada ne bude preuzeta, natjecatelj gubi pravo na osvojenu nagradu.

U slučaju da se utvrdi da dobitnik ne ispunjava uvjete ili da je na neki drugi način povrijedio pravila Nagradnog natječaja nagrada mu neće biti dodijeljena.

 

ČLANAK 7.

UVJETI SUDJELOVANJA

Kao uvjet za sudjelovanje, sudionici su suglasni da se Priređivač, njegovo društvo-majka, podružnice i s njime povezana društva, njegove oglašivačke i promotivne agencije te svi službenici, direktori, radnici, predstavnici i zastupnici istih, oslobađaju od svake odgovornosti za štetu te neće odgovarati za štetu nastalu sudionicima uslijed bilo kakve povrede, gubitka ili štete bilo koje vrste nastale osobama ili imovini, kao ni za razočaranje proizašlo u cijelosti ili djelomično, izravno ili neizravno, iz sudjelovanja u Nagradnom natječaju, nemogućnosti sudjelovanja u Nagradnom natječaju ili prihvata, posjedovanja, zloporabe ili uporabe bilo koje nagrade. Neće se dodijeliti veći broj nagrada od ovdje navedenog.

 

ČLANAK 8.

Priređivač ne preuzima odgovornosti za:

• bilo koje posljedice koje su nastale kao rezultat zloupotrebe sadržaja od strane sudionika i zloupotrebe sustava pri funkcioniranju natjecanja na štetu sudionika ili treće osobe;

• (ne)funkcioniranje Interneta i društvenih mreža i posljedice (ne)funkcioniranja bez obzira na razlog (ne)funkcioniranja;

• ako sadržaj kreiran od strane Sudionika krši prava, patente ili zaštićene žigove trećih osoba Priređivač ima pravo takve sadržaje ukloniti bez obrazloženja;

• Priređivač također ima pravo bez obrazloženja ukloniti sve sadržaje koji predstavljaju diskriminaciju, pogrdni sadržaj i vrijeđanje na rasnoj, vjerskoj ili bilo kojoj drugoj osnovi po vlastitoj prosudbi.

 

ČLANAK 9.

Priređivač zadržava pravo promjene ovih pravila u bilo kojem trenutku.

U Zagrebu, 5.12.2018.