VJERUJEMO u poticanje razvoja vještina u STEM područjima: znanosti, tehnologiji, inženjerstvu i matematici.

STEM

STEM

Digitalizacija ubrzano stvara potrebu za novim STEM znanjima i zanimanjima. U HT-u želimo probuditi interes talentiranih mladih ljudi za STEM.

Uključujemo ih u tehnološke projekte i aktivnosti koji imaju nevjerojatan potencijal za pozitivne promjene u društvu, ali i osobni razvoj i buduću karijeru mladih. Više start-upova u Hrvatskoj, veći broj talenata i veći poticaj gospodarstvu, to je ono što će svima nama biti od koristi.

Novosti

18 | 10

HT uvodi digitalne agilne squadove koji rapidno poboljšavaju iskustva korisnika

Hrvatski Telekom kroz svoje transformacijske projekte postaje brži, učinkovitiji i transparentniji, a jedan od najboljih primjera toga je projekt Digital&agile (D&A) usmjeren na digitalizaciju i pojednostavljenje korisničkog puta te uvođenje novog, agilnog načina rada u kompaniju.

13 | 09

Donacijski program započeo edukacijom više od 50 mentora mladih STEM-ovaca diljem Hrvatske

Prvom u nizu radionica za mentore pod nazivom Start Smart with IoT jučer je u Zagrebu je započela praktična faza ovogodišnjeg donacijskog programa Generacije Next, kojim Hrvatski Telekom potiče mlade i čitavo društvo na usvajanje novih znanja i realizaciju praktičnih projekata iz STEM područja.

11 | 07

Završile prijave za donacijski natječaj Hrvatskog Telekoma Generacija Next

Završila je faza prijava projekata za ovogodišnji donacijski natječaj Hrvatskog Telekoma Generacija Next u ukupnom iznosu od 700.000 kuna koji će se uložiti u znanja i vještine generacija čije vrijeme tek dolazi.