VJERUJEMO u siguran pristup sadržaju na internetu.

SIGURNOST NA INTERNETU

SIGURNOST NA INTERNETU

Naša odgovornost kao tehnološkog lidera u Hrvatskoj dovesti je brzi internet i najnoviju digitalnu tehnologiju u domove.

Jednako važnu ulogu vidimo u stvaranju okruženja u kojem društvo može sigurno koristiti suvremenu tehnologiju. Kreiramo zaštitne kontrolne mehanizme korištenja internetskih servisa, edukaciju činimo dostupnijom te dižemo svijest o sigurnom korištenju tehnologije i cyberbullyingu.

Novosti

30 | 01

Predstavljen prvi domaći dokumentarni film o igranju videoigara

Dok jedni tvrde kako su videoigre dobre jer razvijaju reflekse, pružaju interaktivnu zabavu i priliku za opuštanje, drugi se boje ovisnosti i pretjerane stimuliranosti. Upravo se tom temom bavi prvi domaći dokumentarni film koji o igranju videoigara priča kroz iskustvo jedne obitelji i donosi kompletan pregled svijeta videoigara te konkretne prednosti i nedostatke gaminga.

21 | 12

"Igrajmo na sigurno": Educiramo djecu i roditelje o sigurnom igranju videoigaral

Gaming je jedan od najvećih izazova roditeljstva 21. stoljeća. Svako četvrto dijete u Hrvatskoj igra videoigre na internetu, a više od 85 posto tih igara sadrži nasilne komponente.

21 | 11

Mladi online: samo 11% je tražilo pomoć nakon uznemirujućeg sadržaja

Više od polovine mladih u posljednjih je godinu dana dobilo neku vrstu neprimjerene poruke putem interneta. Samo ih je 11% tražilo pomoć druge osobe. Većina zatvori stranicu ili aplikaciju. Jedno od četvero njih ignorira taj problem.